NIEUWS, TEXEL-PLAZA

Woonbeurs Texel verhuist naar Evenementenhal

Door Henk Slikker
Gepubliceerd: Woensdag 21 Augustus 2019
2032 x bekeken
Woonbeurs Texel wordt vanaf dit najaar niet meer in de sporthal georganiseerd, maar in Evenementenhal Texel bij vakantiepark De Krim. Ook de datum wordt veranderd: de beurs wordt dit jaar gehouden op zondag 3 november.

In verband met nieuwe regels omtrent de brandveiligheid bij nieuwe gebouwen kunnen er in de nieuwe sporthal geen grootschalige evenementen zoals de woonbeurs gehouden worden. Dit was aanvankelijk niet bekend bij de beheerders van de sporthal, maar werd halverwege deze zomer met de organisatie van Woonbeurs Texel gedeeld. Na veel overleg werd besloten de woonbeurs te verhuizen naar de nieuwe Evenementenhal bij De Krim. Een prachtige locatie die veel meer mogelijkheden biedt. De Woonbeurs gaat dus door, maar wel op een andere locatie en op een andere datum.

Ook dit jaar staan er verschillende thema’s centraal op de woonbeurs, zoals woninginrichting, nieuwe woningen, financiering/hypotheken, duurzaam wonen, langer zelfstandig thuis wonen en de groene tuin.

Vorig jaar bezochten zo’n 1500 bezoekers Woonbeurs Texel en ook dit jaar verwacht de organisatie een grote aanloop. Samen met De Krim worden er diverse activiteiten georganiseerd naast de woonbeurs zelf, zodat het een leuk dagje uit wordt voor het hele gezin.

Inmiddels hebben al een groot aantal woon-gerelateerde bedrijven zich opgegeven voor de woonbeurs, maar er is nog voldoende ruimte voor bedrijven om zich aan te melden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Henk Slikker, T: (0222) 310111/ 06-21570057. Mailen kan ook E: verkoop@texelsemedia.nl.