Afbeelding

TESO: extra afvaarten op vrijdag, Wagemaker dienstboot

Laatste nieuwsberichten
Vrijdag vaart TESO met een extra boot. Van 9.30 uur (vanaf Texel) tot en met 16.00 uur (vanuit Den Helder) wordt een halfuursdienst gevaren.

Tot nader order is de Dokter Wagemaker dienstboot. Na een storing aan de Texelstroom op zondagmiddag zijn de schepen gewisseld.

TESO meldt hierover: “De Texelstroom is na de dokbeurt op vrijdag 9 februari weer in de vaart gekomen. Helaas doen zich sinds enige tijd technische problemen voor. Dit heeft geleid tot kortstondige verstoringen. Op vrijdag en zaterdag
functioneerde het schip goed, zondagmiddag deed zich rond 16.30 uur opnieuw een storing voor, waardoor het schip na 17.00 uur met enige vertraging op Texel arriveerde. Vervolgens is besloten om de dienstregeling vanaf 18.00 uur door de Dokter Wagemaker te laten uitvoeren.”

Omdat er tijdens de reguliere dienstregeling niet voldoende gelegenheid is om de oorzaak van het probleem te achterhalen en op te lossen, gaat TESO deze week testvaren met de Texelstroom en wordt de dienstregeling voorlopig uitgevoerd door de Dokter Wagemaker.

Actuele informatie over wachttijden is te vinden op TESO.nl en op Twitter: @BootTexel.

Meer informatie is te verkrijgen via tel. (0222) 369600 of e-mail: info@teso.nl.


TESO: https://www.teso.nl/nl/