Afbeelding

Texel in actie voor Serious Request

Laatste nieuwsberichten
De Waddeneilanden vormen dit jaar een belangrijk onderdeel van de actie Serious Request van radiozender 3FM en het Rode Kruis.

Sinds 2004 sluiten enkele radio-dj’s zich elk jaar een week lang op in het Glazen Huis, om geld in te zamelen voor een ‘stille ramp’. Het Glazen Huis staat dit jaar van 18 tot en met 24 december in Apeldoorn. Er wordt dit keer geld ingezameld voor het herenigen van verscheurde families in rampgebieden.

Nieuw dit jaar is de TVTAS-tour. Een team van 3FM bezoekt de vijf Waddeneilanden. Elke dag worden op een eiland opnames gemaakt, onder andere van de acties die er plaatsvinden. Op dinsdag 19 december is Texel aan de beurt. “De bedoeling is dat wij als Texel zoveel mogelijk geld gaan ophalen”, meldt Sabrina Veldman die hier acties coördineert. “We willen iedereen vragen acties op te zetten en geld in te zamelen.”

Texel heeft een eigen actiepagina waar gedoneerd kan worden: kominactie.3fm.nl/actie/heel-texel-in-actie. Kijk ook op facebook: Heel Texel in actie SR17. Inmiddels worden er al diverse initiatieven ontplooid, onder meer door Björn. Zijn persoonlijke donatiepagina is te vinden bij ‘gerelateerde links’.

SR17 Texel actiepagina: http://kominactie.3fm.nl/actie/heel-texel-in-actie