De vorige Wish Party was een groot succes
De vorige Wish Party was een groot succes Foto: Gerard Timmerman/Texelse Courant

Glitter & Glamour op tweede Wish Party

Algemeen

Rotary en Rotaract Texel hebben voor vrijdag 19 april voor de tweede keer een Wish Party in Question Plaza georganiseerd. Deze coole discoparty is speciaal op touw gezet voor de groepen 7 en 8 van alle Texelse basisscholen, de brugklassers van OSG de Hogeberg en Texelse brugklassers op middelbare scholen aan de overkant.

Question Plaza zal voor deze gelegenheid worden omgetoverd naar het voor deze party gekozen thema, Glitter & Glamour. Dj Rob van Dijk is aangetrokken om muziek te draaien van allerlei populaire artiesten, variërend van Joost Klein tot Taylor Swift.

Schot in de roos

Vorig jaar werd dit discofeest voor het eerst gehouden. Het idee kwam van drie Texelse kinderen, die een wens hadden opgehangen in de Wensboom van de Rotary. Zij wilden graag dat voor hun leeftijdscategorie een discoparty zou worden georganiseerd. Dat werd gedaan en het bleek een schot in de roos te zijn. “De opkomst was hoog en alle kinderen hadden een fantastische avond. Voor ons was dat reden genoeg om de koppen weer bij elkaar te steken en voor een tweede editie te gaan”, vertellen vrijwilligers van het Wensboom-comité.

Sprankelend of chique

‘We zijn nu druk met alle voorbereidingen. Het thema van deze Wish Party is Glitter & Glamour; daar kun je prachtig op voortborduren bij de aankleding van de zaal.’ De organisatoren hopen – net als vorig jaar – op een hoge opkomst. ‘Trek een sprankelende of chique outfit aan, tip je vrienden en beleef samen de leukste avond van het jaar. De eerste honderd kinderen die binnen zijn, krijgen bovendien een gratis feestgadget.’

De toegang tot de Wish Party kost € 2,50. Daarvoor krijgen de kinderen één gratis drankje, iets lekkers en kunnen ze een foto maken in de selfiecorner. Tijdens de avond zijn drankjes aan de bar verkrijgbaar voor € 2,00. Tickets zijn online verkrijgbaar. Na aankoop volgt een QR-code, die aan de deur moet worden getoond. Eenmaal binnen blijven de kinderen binnen: in- en uitlopen is niet toegestaan. Wie erbij wil zijn doet er goed aan snel te reserveren, want er mogen 320 kinderen in de zaal.

Bestellen: https://store.ticketing.cm.com/wishparty2024texel/step/b1f90115-1a22-4332-9b6f-ea370fcc96fa.