POLL: Werkt u thuis?

Door Elisabeth Waverijn
Gepubliceerd: Woensdag 25 Maart 2020, 17:20 uur
866 x bekeken
Het coronavirus zet ons hele land en ons hele leven op het moment op zijn kop. En dat zal nog wel even duren. Het kabinet heeft ons opgeroepen zo veel mogelijk thuis te blijven. Dat betekent ook dat wanneer mogelijk, mensen worden opgeroepen om van uit huis te werken.

Met veel beroepen is dit natuurlijk niet mogelijk, maar ook met de kinderen in huis kan het moeilijk zijn om aan werken toe te komen. Werkt u thuis?


Op afstand
Computers kunnen op afstand bediend worden, waardoor veel mensen de mogelijkheid hebben om hun werk vanuit huis voort te zetten. Maar mensen in de zorg, detailhandel, in de bouw, noem het maar op, kunnen niet van uit huis werken. Ook zijn er werkgevers die werknemers die wel thuis zouden kunnen werken, toch nog oproepen om naar het werk te komen.

Zelfs als je wel thuis zou kunnen werken, lukt dat niet altijd, nu de scholen en opvang gesloten zijn voorlopig, komen ouders ineens voor hele nieuwe uitdagingen te staan.

Daarom deze week de vraag: werkt u thuis? Deel je ervaringen met thuiswerken met ons. Stemmen kan de hele week in deze poll op Texel-plaza; u kunt uw stem toelichten en uw ervaringen delen per e-mail aan redactie@texelsemedia.nl.
Formule 1-spel
Reacties (0)