Black Friday-actie: mooie kortingen voor adverteerders

Door Elisabeth Waverijn
Gepubliceerd: Donderdag 07 November 2019, 12:21 uur
1017 x bekeken
Eind november is het weer tijd om seizoens- en kerstinkopen te doen. Het feestseizoen wordt op vrijdag 29 november ingeluid met Black Friday. Deze feestdag is uit de Verenigde Staten komen overwaaien en sinds enkele jaren ook erg populair in Nederland. Ter gelegenheid van Black Friday biedt Texelse Media haar klanten leuke kortingen aan.


Texelse Media heeft een mooie Black Friday-actie: bij het plaatsten van een advertentie in Texel dit Weekend, is een advertorial van hetzelfde formaat gratis inbegrepen. Deze advertorial wordt ook online doorgeplaatst op Texel-Plaza. Het tarief voor een kwart pagina advertentie (plus een kwart pagina advertorial) is 364,-. Een halve pagina advertentie (plus een halve pagina advertorial) kost 587,-; de prijs voor een hele pagina (plus een pagina advertorial) is 860,-.

De Black Friday-special wordt op donderdag 28 november in Texel dit Weekend geplaatst. Er wordt ook de mogelijkheid aangeboden om de advertentie en advertorial twee maal te plaatsen, zowel op 21 als 28 november. Het tarief voor een kwart pagina is dan 261,-, voor een halve pagina 418,- en een hele pagina 615,- (per plaatsing). De advertorials kunnen door de adverteerder zelf bij Texelse Media worden aangeleverd (inclusief foto).
Formule 1-spel
Reacties (0)