Foto: Justin Sinner
Foto: Justin Sinner

Nacht van de Nacht: waar gaat het licht uit?

Laatste nieuwsberichten
Op allerlei plaatsen in het land gaat zaterdag, tijdens de Nacht van de Nacht, het licht uit. Gemeente Texel doet niet mee aan het landelijk initiatief om het licht collectief uit te doen. De redactie is benieuwd of er toch mensen zijn die het licht uit doen tijdens de Nacht van de Nacht.

Op de website www.nachtvandenacht.nl/licht-uit-bij is te zien welke gemeenten of bedrijven zich hebben aangesloten bij het landelijke initiatief en het licht collectief uitdoen. Op Texel – en in de rest van het land – worden diverse activiteiten georganiseerd. Op de kaart op de landelijke website heeft niemand op Texel echter aangegeven de verlichting uit te doen.

Alhoewel de gemeente sinds vorig jaar niet meer actief meedoet aan de landelijke actie, gaf 32% van de stemmers op Texel-Plaza toen toch aan het licht uit te doen tijdens de Nacht van de Nacht. De redactie is benieuwd of lezers van plan zijn om dit jaar de nachtelijke duisternis te vieren. Daarom luidt de pollvraag van deze week: doet u het licht uit tijdens de Nacht van de Nacht?

Stemmen kan via Texel-Plaza.nl of via de app. Uw stem onderbouwen kan door te reageren op dit artikel of via E: redactie@texelsemedia.nl.