Afbeelding

‘Dag van de mantelzorger’ op Texel

Laatste nieuwsberichten
Jaarlijks wordt in Nederland de ‘Dag van de mantelzorger’ gevierd. Zo ook op Texel. De gemeente Texel en Texels Welzijn willen de mantelzorgers op ons eiland graag bedanken voor de, vaak intensieve, zorg die zij geven aan hun naasten. Op Texel wordt de ‘Dag van de mantelzorger’ dit jaar op donderdag 7 november 2019 gevierd.

Texels Welzijn biedt ter gelegenheid van deze dag een verrassingspakket aan. Wie al wat langere tijd, gemiddeld meer dan 8 uur per week, voor iemand uit de directe omgeving (een familielid, vriend of buur) zorgt, kan een pakket aanvragen. De aanvraag kan worden gedaan door de mantelzorger zelf óf door de mantelzorgontvanger.

De aanvraag kan ingediend worden bij Texels Welzijn via T: (0222) 312696, E: welzijn@texelswelzijn.nl of loop binnen in De Buureton (Den Burg) of tijdens de wekelijkse inloopspreekuren in de andere dorpen. Voor de aanvraag is de volgende informatie nodig: Naam, adres en telefoonnummer van de mantelzorger, Naam en adres van de mantelzorgontvanger. Het verrassingspakket wordt op donderdag 7 november door het team van Texels Welzijn thuis bezorgd. Aanvragen is mogelijk tót 30 oktober 2019!