Texelse Media zoekt redacteur / eindredacteur

Door Stephanie Smith
Gepubliceerd: Donderdag 03 Oktober 2019, 14:03 uur
12330 x bekeken
Texelse Media is op zoek naar een redacteur / eindredacteur (m/v) voor de wekelijkse huis-aan-huiskrant Texel dit Weekend en online platform Texel-Plaza.

Het betreft een vacature voor 24 tot 32 uur per week. De redacteur zal zich bezighouden met het afnemen van interviews, het schrijven van achtergrondverhalen, human interest en commerciële artikelen, verslaggeving van de lokale actualiteit en het redigeren van teksten voor Texel dit Weekend en Texel-Plaza.

De beoogde redacteur beschikt over een uitstekende taalbeheersing en een vlotte pen, goede contactuele eigenschappen en een brede algemene ontwikkeling. De redacteur is creatief en initiatiefrijk, maatschappelijk betrokken en flexibel inzetbaar, ook voor avond- en weekenddiensten. Beschikking over rijbewijs B is een vereiste; ervaring in redactiewerk is een pré.

Texelse Media biedt een verantwoordelijke en zelfstandige functie, met een informele werksfeer binnen een jong team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Kom jij het redactieteam versterken? Stuur dan vóór 31 oktober je reactie (o.v.v. ‘vacature’) naar: Texelse Media, Binnenburg 11, 1791 CG Den Burg, of naar E: maarten@texelsemedia.nl. Naast cv en motivatie ziet Texelse Media graag enige proeven van bekwaamheid tegemoet.
Formule 1-spel
Reacties (0)