De Witte Engel in handen volgende generatie

Door Eva Groot
Gepubliceerd: Donderdag 06 December 2018, 8:29 uur
2015 x bekeken
De Witte Engel in Den Burg is in handen van de volgende generatie: Jeannet van Abs en haar man Edzard hebben het stokje overgedragen aan zoon Meilon van Abs en zijn partner Katri Stčn.


De Witte Engel begon in 1987 aan de keukentafel van Van Abs. Zij gaf daar poppennaaicursussen terwijl haar jongste zoon Meilon naar de peutergroep ging. Na een paar jaar schreef zij zich in bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf kreeg de naam De Witte Engel, vernoemd naar de boerderij aan de Hoornderweg waar de familie Van Abs toen woonde. Bijna 30 jaar later is De Witte Engel uitgegroeid tot een bedrijf met wereldwijd bereik: De Witte Engel ontwerpt en maakt handwerkproducten en verkoopt deze aan winkels over de hele wereld. De Witte Engel werkt met natuurlijke materialen zoals wolvilt, alles voor het maken van zonnekindpoppen, viltwol om te vilten en maakpakketjes.

“Omdat het voor Jeannet en Edzard zo langzamerhand tijd werd om de bakens te verzetten, zijn zij trots en blij dat diezelfde jongste zoon, waarmee het allemaal begon, nu – samen met zijn partner– het stokje overneemt. Een nieuwe garde, met nieuwe ideeën en idealen”, laat het bedrijf via een persbericht weten.

“Jeannet heeft zich tot de laatste dag met geweldig veel plezier gewijd aan de vele aspecten die een bedrijf als De Witte Engel van haar vroegen. Hierin werd zij gesteund door Edzard en de beide zoons en in het zadel gehouden door de klanten wereldwijd die met hun positieve feedback en trouwe klandizie het bedrijf deden groeien en bloeien. Het is dan ook vol vertrouwen dat zij het stokje hebben overgedragen aan het enthousiaste koppel.”
Formule 1-spel
Reacties (0)