Gratis startersdag voor ondernemers uit de Kop

Door Eva Groot
Gepubliceerd: Donderdag 08 November 2018, 9:18 uur
670 x bekeken
Op maandag 12 november wordt een gratis ‘startersdag’ georganiseerd voor (oriënterende) starters, startups en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud. Het doel is hen te informeren over het beginnend ondernemerschap. De startersdag vindt plaats in het Regius College te Schagen. Voor Texelse ondernemers en starters die het evenement willen bezoeken, organiseren de gemeente en het Texels Ondernemersplatform (TOP) gratis vervoer naar Schagen en terug.


Op het programma staan een kennisdeling, een starters-markt, diverse seminars en workshops. Halverwege de avond vertelt ondernemer Marco Zon (ZIP Interieur) zijn ondernemersverhaal. Startende ondernemers en kennispartners kunnen met elkaar worden gematcht en er is gelegenheid om te netwerken. Een aantal ondernemers krijgt de mogelijkheid hun ondernemersconcept te pitchen tegenover experts, die hen feedback geven. De startersdag wordt georganiseerd door Texel, Schagen, Den Helder en Hollands Kroon, Startersdagen.com, Rabobank Kop van Noord-Holland en Interpolis.

Om 17.00 uur worden de deelnemers per bus van de veerhaven in Den Helder naar het Regius College gebracht, om 21.45 uur gaat de bus terug naar Den Helder, waar een boot klaarligt om Texelaars terug te varen.

Aanmelden voor het evenement kan via www.startersdagen.com/kopvannoordholland2018. De gemeente benadert Texelse ondernemers over het vervoer.
Formule 1-spel
Reacties (0)