Foto: Justin Sinner Pictures (JustinSinner.nl)
Foto: Justin Sinner Pictures (JustinSinner.nl)

Nacht van de Nacht: waar gaat het licht uit?

Laatste nieuwsberichten
Op allerlei plaatsen in het land gaat zaterdag, tijdens de Nacht van de Nacht, het licht uit.

Op de website www.nachtvandenacht.nl/licht-uit-bij is te zien welke gemeenten of bedrijven zich hebben aangesloten bij het landelijke initiatief en het licht collectief uitdoen.

De gemeente Texel laat weten, ondanks dat de nachtelijke duisternis een kernwaarde van het eiland is, dit jaar niet actief mee te doen aan de actie. “We hebben jaren meegedaan en burgers opgeroepen het licht uit te doen, maar dit jaar lopen we niet voorop. Uiteraard doen we bij onze gebouwen zelf wel het licht uit.”

Op Texel - en in de rest van het land - worden diverse activiteiten georganiseerd, maar op de kaart van de landelijke website heeft niemand op Texel bekendgemaakt het licht die avond en nacht niet aan te zetten.

De redactie is toch benieuwd of lezers van plan zijn de nachtelijke duisternis te vieren tijdens de Nacht van de Nacht. Daarom luidt de pollvraag de komende week: doet u het licht uit tijdens de Nacht van de Nacht?

Stemmen kan via Texel-Plaza.nl of via de app. Uw stem onderbouwen kan door te reageren op dit artikel of via E: redactie@texelsemedia.nl.