Foto´s: Facebook RAB Ladiesnight
Foto´s: Facebook RAB Ladiesnight

Zeven teams in actie tijdens zevende RAB Ladiesnight

Laatste nieuwsberichten
Zeven teams kwamen zaterdag in actie tijdens de RAB Ladiesnight, een zaalvoetbaltoernooi voor vrouwen die niet op voetbal zitten maar het evengoed leuk vinden om te voetballen.

Het was de zevende editie. “Vorig jaar hadden enkele teams aangegeven te stoppen met het toernooi, maar gelukkig zijn er dit jaar drie nieuwe teams bijgekomen”, laat de organisatie weten.

“Het was een leuk, gezellig en sportief toernooi, waarbij al snel duidelijk werd dat twee teams gingen strijden om de winst: team Oosterend en team Fitcoach Wilma.” De wedstrijd werd gewonnen door Oosterend met 1-0 en dat gaf de doorslag: Oosterend werd kampioen 2018. De rest van de teams streden om de derde plaats die uiteindelijk is gegaan naar team MC Uitdehaag.

“Alle teams verdienen een groot compliment voor hun inzet en enthousiasme”, laat de organisatie weten. Nieuw dit jaar was onder meer de supportersprijs, gewonnen door de supporters van De Koog, die zich veelvuldig lieten horen met vuvuzela’s en gezang. Lady of the Day werd Lotte van der Tuuk van team Fitcoach Wilma. De organisatie was na afloop zeer tevreden en wil alle sponsors bedanken waardoor dit toernooi ieder jaar doorgang kan vinden. “Er komt zeker een editie in 2019!”
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding