Niels Kossen in zijn filiaal in De Cocksdorp. (Foto: Mikel Knippenberg)
Niels Kossen in zijn filiaal in De Cocksdorp. (Foto: Mikel Knippenberg)

Bakkerij Timmer in De Cocksdorp geopend

Laatste nieuwsberichten
“We zijn natuurlijk supertrots dat we vrijdagochtend om 8.00 uur zijn opengegaan in de Kikkertstraat in De Cocksdorp. Vandaag is het precies 70 jaar geleden dat Bakkerij Timmer werd opgericht”, vertelt Niels Kossen van Bakkerij Timmer.

De opening van het filiaal in De Cocksdorp zou voor de voorjaarsvakantie zijn. “Alles liep voorspoedig dus besloten we op onze jubileumdag open te gaan. Dat kwam precies goed uit”, vertelt Niels. In de winkel hangt een typische Bakkerij Timmer sfeer. “Van de tearoom verwacht ik het meest. Dit kan echt een sociale functie krijgen in het dorp. Wat we hopen is dat veel Cocksdorpers bij ons hun brood komen halen in de ochtend.”

De vestiging in De Cocksdorp (Kikkertstraat 7) heeft het normale assortiment van Bakkerij Timmer. “Het is dezelfde formule als bij onze andere vestigingen op het eiland. In eerste instantie zijn we zes dagen per week geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Vanaf de meivakantie gaan we zeven dagen per week open van 7.30 tot 18.00 uur”, vertelt Niels. “Ik ben heel blij dat het gelukt is om deze vestiging te openen en ik heb hoge verwachtingen van dit seizoen”, besluit Niels.


Bakkerij Timmer: http://www.bakkertimmer.nl
De vestiging heeft hetzelfde assortiment als de andere filialen op Texel. (Foto: Mikel Knippenberg)
De tearoom in de Kikkertstraat. (Foto: Mikel Knippenberg)
Vrijdag 17 februari bestaat Bakkerij Timmer 70 jaar. (Foto: Mikel Knippenberg)