Afbeelding

Waddengoud voor Boutique Hotel Texel

Laatste nieuwsberichten
Boutique Hotel Texel heeft het keurmerk ‘Waddengoud’ ontvangen, als derde hotel op het eiland. Souschef Robin Mosk en operationeel manager Nancy Hopmans namen het keurmerk dit weekend in ontvangst.

Waddengoud is in het leven geroepen door Stichting Waddengroep voor duurzame producten en diensten uit of in het Waddengebied. Naast streekproducten kunnen ook horecadiensten en accommodaties het keurmerk ontvangen. Waddengoud geeft de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. De diensten bieden een ervaring van de Wadden.

“Wij werken als hotel niet alleen dagelijks met echte streekproducten, wij zijn het streekproduct”- aldus Hopmans. In het restaurant Gusta staan producten van eigenboerderij Hoeve Nieuw Breda en het eiland centraal, zoals cocktails van Texelse gin en wodka, aardappelbrood van Bakker Timmer, Texelse lams-, varkens- en rundvlees, verse vis uit de Waddenzee en ambachtelijk ijs. Daarnaast staat het hotel bekend om de Spa Woolness. Het hotel wordt verder geprezen om de persoonlijke,’Texelse’ benadering van de gasten. “Wij zijn ontzettend trots dat wij dit keurmerk mogen dragen en zullen de keur van de wadden ook absoluut waarborgen.”