Afbeelding

Onderweg met... Martien Baars

Laatste nieuwsberichten
In het video-item ‘Onderweg met…’ neemt Texelse Media een bekende of markante Texelaar mee voor een rit over het eiland. De tiende gast is Martien Baars, oud-medewerker van het NIOZ en één van de grondleggers van De Zestig van Texel.

Toen hij zijn ‘droombaan’ kreeg bij het NIOZ wist Martien dat hij in het paradijs kwam vanwege de prachtige vaartochten en reizen die verbonden waren aan zijn baan als bioloog. Onder meer maakte hij een reis met ‘The Beagle’ in het kielzog van Darwin. Tijdens het interview gaat hij in op de geschiedenis van het NIOZ, zijn relatie met de Texelaars en de heilzame effecten van hardlopen voor lichaam en geest. Tussen neus en lippen door onthult hij de laatste nieuwtjes over De Zestig van Texel 2017 die op 17 april weer wordt gelopen. De inschrijving van deze loop rond het eiland start op 1 september.

Voor het interview met Martien Baars, zie onderstaand filmpje of open de link via ‘gerelateerde links’. Onderweg met… is iedere zaterdag te zien op Texel-Plaza, met elke week een nieuwe gast.

Onderweg met… Martien Baars: https://www.youtube.com/watch?v=vxbYJ79us8I