Jan Blom. Voor meer informatie: kijk bij gerelateerde links. (Foto: Hans-Peter van Velthoven)
Jan Blom. Voor meer informatie: kijk bij gerelateerde links. (Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Jan Blom in Boer zoekt Vrouw

Laatste nieuwsberichten
De 28-jarige Jan Blom van Hoeve Vrij en Blij is te zien in het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw.

Presentatrice Yvon Jaspers stelde zondagavond de tien kandidaten voor. Zij gaan in de achtste serie van het KRO-programma op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Vrouwen van wie de harten sneller gaan kloppen bij het zien van Jan of één van de andere boeren, hebben twee weken de tijd om een brief te schrijven. Vanaf 4 januari volgend jaar is op NPO 1 te zien hoe het de boeren vergaat op het liefdespad.

De komende periode zullen er meerdere keren opnames worden gemaakt bij het melkschapenbedrijf aan de Westerweg bij Den Hoorn en elders op het eiland. Blom is overigens niet de eerste Texelse boer die op televisie op zoek gaat naar de liefde. Christiaan Rodenburg van ijsboerderij Labora ging hem zo’n twee jaar geleden voor. Rodenburg kreeg daarvoor zelfs een eigen programma op SBS 6: ‘Speld in de hooiberg’.

Yvon Jaspers lijkt ondertussen aardig verknocht te raken aan het eiland. Deze zomer ging ze op pad met Dorian van Rijsselberghe in het programma ‘Ik neem je mee’. Ook voor ‘Liefs uit’ was ze meerdere malen op het eiland: voor de aflevering over Eva Groot van vorige week, maar ook voor de episode van deze week, met opnames op de motorcrossbaan van de MAB-club.

Info over Jan Blom: http://boerzoektvrouw.kro.nl/de-boeren/boeren-2014/jan
De tien boeren en Yvon Jaspers. (Foto: Hans-Peter van Velthoven)