BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
22181x bekeken
In de gezellige passage 1900 in de Koog, kunt u bij schoonheidssalon Beauty Outline voor diverse beauty behandelingen terecht. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Door het volgen van cursussen en nascholing blijven wij op de hoogte van nieuwe methode en behandeltechnieken.
Verschillende gezicht- en lichaamsbehandelingen, fish spa, nagelstyling, huidverbetering, couperosehuid , visagie/ bruids make- up. Advies in gebruik make up en nagelproducten voor thuis. Luxe cadeau artikelen en Texelse wellnessproducten. Kinderfeestjes met o.a. fish spa en nageltjes lakken.
Wij beschikken over een luxe behandelruimte met 2 stoelen in een Texelse strandsfeer. De giftshop heeft breed assortiment op het gebied van schoonheid en Texelse wellnessproducten voor groot en klein. Gezellige zeep, geur inspireren je, in onze winkel. Wij maken cadeaupaketten op kleur en maat.
In de gezellige passage 1900 in de Koog , kunt u bij schoonheidssalon Beauty Outline voor talloze gezicht- en lichaamsbehandelingen terecht. In de sfeervolle, salon is voor jong en oud wel een gepaste behandeling of cadeauartikel op maat te vinden.
Gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagel styliste en visagiste. Beauty Outline is KOC leerbedrijf en aangesloten bij de Anbos.
Met behulp van een persoonlijke analyse wordt gekeken welke producten en/ of welke behandeling het meest geschikt voor u zijn. Wij werken samen met een cosmetische arts, een specialiste in permanente make-up en een natuurgeneeskundig therapeut in het bezit van meetapparatuur (bodyscan).
Wij werken met hoogwaardige merken zoals: Jean d'Arcel, Pupa, O.P.I, Dr. Fish, Terrasana superfoods, Universal contour wrap, Marc Ibane en meer. Onze producten variŽren van make up, verzorgingsproducten, nagellakken, nagelverzorging, parfums, luxe kado artikelen en badproducten in originele vormen.
Beauty Outline
Dorpsstraat 5
1796 BA De Koog
T: 0621244231

Openingstijden
De actuele openingstijden van Beauty Outline zijn momenteel niet beschikbaar.