BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
26215x bekeken
Wie een goed stuk vlees kan waarderen, moet zeker even bij Slagerij Maas langs. Deze ambachtelijke slagerij is gespecialiseerd in Texels lams-, varkens- en rundvlees. Met hun vlees zijn ze veelvuldig in de prijzen gevallen. Hun slogan: de zaak met smaak. En dat is niets teveel gezegd!
U kunt kiezen uit maar liefst 15 verschillende soorten rollades. Deze komen uit eigen worstmakerij en zijn handgeknoopt, mild gezouten en lekker gekruid van binnen n van buiten.Slagerij Maas is regelmatig in de prijzen gevallen met hun vlees, vleeswaren en worstsoorten.
Dorpsslagerij Maas is d specialist van Texels lams-, rund en varkensvlees. Al uw vlees en worst kan vacum verpakt worden, zodat u het makkelijker mee naar huis kunt nemen. Slagerij Maas verzorgt complete barbecue, fondue en gourmet vleespaketten. Geen fonduepan? Dan kunt u die lenen.
Naast Slagerij Maas bevindt zich Bakkerij & Tearoom De Huiskamer. Tot een jaar geleden was dit daadwerkelijk de woonkamer van het ondernemerspaar Rob en Meta Maas. En dat is te merken aan de gemoedelijke sfeer.
De Huiskamer zit naast de slagerij. Hun specialiteit: broodjes met eigengemaakte grillworst met of zonder kaas. De Texelse tosti met lams ham en schapenkaas. En broodjes met warme beenham. Na uw bestelling wordt het beleg pas afgesneden in de slagerij. Verser dan vers dus!
Texels lams- varkens- en rundvlees, boerderijkip en wild. De runderen van het Blonde d'Aquitaine ras lopen op het Hoge Berg gebied - het hoogstgelegen stukje (ei)land van Texel. De boerderijkip (ras: de Hubbard) is een 100% Hollandse kip met meer smaak en een beter leven.
Topslagerij Rob en Meta Maas
Peperstraat 5
1794 AH Oosterend
T: 0222318505

Openingstijden
Geopend van dinsdag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur.
Klik op n van onderstaande bonnen om te profiteren van de korting. Laat de bon beeldvullend zien aan uw gastheer/vrouw. U kunt de bon (na vergroten) ook uitprinten. Elke bon kunt u slechts eenmaal gebruiken.