BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
160235x bekeken
Smidt-Witte is een Slijterij-Wijnhandel, gevestigd in Den Burg (schuin tegenover Albert Heijn) Waalderstraat 27.
Wij hebben een breed assortiment aan dranken. O.a. diverse soorten wijn, bier, jenever, whisky, wodka en een scala aan likeuren.
Eigen producten: Slufterslokkie, Tesselschade, Ronselaertje, Tesseltje zijn bij ons te verkrijgen. Tevens hebben wij een tweede slijterij op de Witte Kruislaan 7a waar we meer dan 100 soorten bier verkopen. Hier kan geparkeerd worden voor de deur.
Gemoedelijkheid, sfeervol, correctheid en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn al sinds 1990 een gezellige slijterij, waar iedereen zich thuis voelt en waar veel keus is.
Klaas en Mary Smidt namen het bedrijf in de Wittekruislaan in 1993 over van Ome Kees Kooiman. Drie jaar eerder begon Mary smidt voor zichzelf in de slijterij aan de Waalderstraat, die ze van haar toenmalige baas Willem van der Linde overnam. In 2013 is er een nieuwe generatie bijgekomen.
Op Texel hebben wij een nieuwe likeur ge´ntroduceerd: Texel/'s Slufter Slokkie, een sinaasappellikeur met een vleugje citrus. Dit is nog exclusief bij ons te verkrijgen.
Tesselschadeliqueur, Juttertje, Kees Boontje en de Texelse kruidenbitter. Ook op het gebied van wijn wordt op het eiland aandacht besteed. Onder de naam Waddendelicatessen worden vruchtenwijnen verkocht, zoals vlierbessen, appel-duindoorn en duindoorn-bessen.
Slijterij-Wijnhandel Smidt-Witte
Waalderstraat 27
1791 EB Den Burg
T: 0222-313185

Openingstijden
maandag t/m donderdag
09:00 - 18:00 uur
vrijdag 09:00 - 21:00 uur
zaterdag 09:00 - 17:00 uur