BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA

Mail bedrijf

Contactgegevens

Bedrijf
Zorgboerderij Novalishoeve
Naam afzender *
E-mail afzender *
Bericht *
Stuur mij een kopie van deze e-mail.
Zorgboerderij Novalishoeve
Hoornderweg 46
1797 RA Den Hoorn

T: 0222-319482

Openingstijden
In het hoogseizoen zijn onze openingstijden:
Maandag t/m zaterdag 10:30 uur tot 17:00 uur
Zondag gesloten

Open erf bij biologische boeren en tuinders.

Slim samenwerken met de natuur, daar zijn biologische boeren en tuinders goed in. Hoe dit precies zit, kun je zelf ervaren tijdens het Lekker naar de Boer-weekend op 18 juni 2016. Wij houden dan 'open erf'. Spring op de fiets en snuif de geur van het platteland op. Maak kennis met de nieuwsgierige koeien in de wei en bewonder kippen, biggen, lammetjes en kalfjes. Op de tuinderij kijk je je ogen uit hoeveel soorten groenten er zijn.

Tijdens Lekker naar de Boer kun je met eigen ogen zien wat biologisch telen inhoudt en de mensen achter het biologische product ontmoeten. Samenwerken met de natuur lijkt misschien eenvoudig, maar vereist veel vakmanschap. Want behalve voor de (h)eerlijkste ingrediŽnten voor je maaltijd, zorgt de biologische boer ook voor het milieu, dierenwelzijn en de natuur.
Op zaterdag 18 juni is de Novalishoeve open voor publiek, van 10.30 - 16.30 uur. Wij staan klaar om je van alles te laten zien, ruiken en proeven. Wij hebben een biologisch dynamisch landbouwbedrijf, met boerderijwinkel met eigen producten. Speciaal voor Lekker naar de Boer organiseren wij diverse activiteiten zoals schapen scheren, uitbeen demonstratie lam, rondleidingen, speurderij voor kinderen en nog veel meer!