BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA

TESO: zondag voor het eerst weer extra afvaarten

Elisabeth Waverijn
Gepubliceerd: 19 mei 2020
913 x bekeken
Teso is van plan om zondag 24 mei, voor het eerst sinds de maatregelen rondom het coronavirus van kracht zijn, weer een extra boot inzetten. Op basis van de nu voorhanden zijnde informatie verwacht TESO dat de uurdienstregeling tot en met aanstaande zaterdag volstaat om de reizigers adequaat te kunnen bedienen. Zondag wordt er meer drukte verwacht, met name vervoer van Texel naar Den Helder. De Texelstroom verzorgt die dag om die reden extra afvaarten van 9.30 tot 16.00 uur. Hemelvaarstdag Donderdag 21 mei is de eerste afvaart vanaf Texel om 7.00 uur en vanuit Den Helder om 7.30 uur.

Opening kantoor Texel Vanaf dinsdag 2 juni is het TESO-kantoor op Texel weer geopend: Maandag t/m donderdag 8.00 16.30 uur. Vrijdag 8.00 14.30 uur.

Bijzonderheden Passagiers worden nog steeds verzocht in de auto te blijven tijdens de overtocht. Fietsers en voetgangers worden verzocht zich zoveel mogelijk te verspreiden over de salon en de buitendekken. Zowel bij het aan als het van boord gaan, worden de voetgangers en fietsers verzocht rechts aan te houden. Hierdoor kan iedereen de geadviseerde 1,5 meter afstand houden.

Begin volgende week wordt bekend gemaakt of de Texelstroom ook met het Pinksterweekend zal worden ingezet om extra afvaarten te verzorgen.

Kijk voor actuele informatie en de verwachte wachttijden op de website TESO.nl of op Twitter: @BootTexel. Meer informatie is eveneens te verkrijgen via T: (0222) 369600.
Dienstregeling
Den Helder - Texel
Vertrek op het halve uur.
Aankomst op het hele uur.
Laatste boot om 21.30 uur.

Texel - Den Helder
Vertrek op het hele uur.
Aankomst op het halve uur.
Laatste boot om 21.00 uur.