AGENDA, TEXEL-PLAZA

Agenda Den Burg

24 februari 2017

Beeldend kunstenaar Roel Brakenhoff toont zijn Texelse schilderijen op twee locaties. Hij exposeert permanent bij Nauta Boek, Parkstraat 38 in Den Burg. Geopend van maandag t/m zaterdag. Ook is zijn werk dagelijks te bezichtigen in Strandpaviljoen Faro2 bij de vuurtoren. Voor info en/of afspraak T: 06-20628159 en I: www.roelbrakenhoff.nl.
In Galerie De Hollebol, Parkstraat 32 in Den Burg, exposeren de volgende kunstenaars: Simon Smit (fotografie), Angelina Stiehl (Texelkunst), Ingmar Moerbeek en Cecile de Boer. De galerie kunt u betreden via Public Grill. Elke dag geopend, ook tijdens uw diner bij Public Grill.
In De Kleine Expositie van boekhandel Het Open Boek toont Theo Timmer nieuwe landschapsfotoís. De tentoonstelling Landschap op Zondag is van maandag t/m zaterdag te zien tijdens de openingsuren van de winkel (Binnenburg 3, tegenover de grote kerk in Den Burg). Gratis entree.
Om 11.00 uur en om 14.00 uur begint bij Juttersmuseum Flora (Pontweg 141a) een spannende en afwisselende familiepresentatie over het jutten, voor jong en oud. Maak kennis met de jutterij. Wat is jutten? Wanneer ben je jutter en... Wat vind je allemaal op het strand?

25 februari 2017

| 1 2 3 4 5 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.