Agenda Muziek & uitgaan

23 augustus 2018

In het Hoornder kerkje in Den Hoorn start om 20.15 uur een concert in de serie van The International Holland Music Sessions. De Amerikaanse pianiste Aliya Alsafa speelt werken van Beethoven, Chopin en Say. Na de pauze speelt de Duitse violiste Kristina Hügel met de Japanse Natsumi Ohno aan de vleugel werken van Grieg en Beethoven. Entree: €18,-, begunstiger TIHMS €15,-, CJP/Jongeren tot 30 jaar €9,-, kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten via I: www.tihms.com/concerten/www.texel.net of aan de deur, bij VVV Texel, Nauta Boek en Het Open Boek.

24 augustus 2018

In De Koog wordt het laatste weekend van het hoogseizoen het Tropical Sea Festival gehouden. Overdag zijn er straatartiesten; ’s avonds live optredens in diverse cafés.
Music meets Texel: livemuziek met gratis entree. Om 21.00 uur in het Stayokay Café. Deze week treedt Arjan Bommel op.

25 augustus 2018

In De Koog wordt het laatste weekend van het hoogseizoen het Tropical Sea Festival gehouden. Overdag zijn er straatartiesten; ’s avonds live optredens in diverse cafés.
Music meets Texel: livemuziek met gratis entree. Om 13.00 uur bij De Oude Vismarkt in Oudeschild en om 18.00 uur op Vakantiepark De Krim. Deze week treedt Arjan Bommel op.
Jaap Dros geeft om 15.00 uur een akoestisch optreden ín het Glazen Paleis in park de Wezentuin in Den Burg. Het publiek neemt ook plaats in het (tijdens het optreden afgesloten) Glazen Paleis. Aanmelden voor het concert kan via E: wezentuintexel@gmail.com of via T: 0653275788. De toegang is gratis. Er is plek voor 30 personen.

26 augustus 2018

Music meets Texel: livemuziek met gratis entree. Om 8.30 uur tijdens Band & Breakfast in Stayokay (Den Burg) en om 16.00 uur in De Toegift in Den Hoorn. Deze week treedt Arjan Bommel op.

27 augustus 2018

In het Hoornder kerkje start om 20.l5 uur een concert in de serie van The International Holland Music Sessions. De Bell Trio uit Sint-Petersburg speelt pianotrio’s van Beethoven, Turina en Brahms. Entree: € 18,-, begunstiger TIHMS €15,-, CJP/Jongeren tot 30 jaar € 9,-, kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten via I: www.tihms.com/concerten / www.texel.net of aan de deur, bij VVV Texel, Nauta Boek en Het Open Boek.

28 augustus 2018

In de Waalder kerk in De Waal begint om 20.15 uur een zomeravondconcert, m.m.v. Ensemble Coronis: Iris van ’t Veer (sopraan), Ada Pérez (traverso), Gerrieke Verheij (barokcello) en Tim Veldman (klavecimbel). Gratis entree; na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

29 augustus 2018

In het Hoornder kerkje in Den Hoorn start om 20.l5 uur een concert in de serie van The International Holland Music Sessions. De Duitse celliste Eva Sophie Albrecht met Alex Ramirez aan de vleugel spelen werken van Schubert en Prokofjev. Na de pauze speelt de Canadese pianiste Victoria Corbisiero werken van Bach, Beethoven, Schumann en Prokofjev. Entree: €18,-, begunstiger TIHMS €15,-, CJP/Jongeren tot 30 jaar €9,-, kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten via I: www.tihms.com/concerten/www.texel.net of aan de deur, bij VVV Texel, Nauta Boek en Het Open Boek.
| 1 2 3 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.