Agenda Muziek & uitgaan

27 juni 2017

Zomeravondconcert in het Zeemanskerkje in Oudeschild. Marijke van Kooten (viool), Marjolien Dispa (altviool) en Magrita Rondeel (cello) voeren werken uit van L. van Beethoven en J. Francais. Aanvang: 20.15 uur. Gratis entree; Na afloop wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.

30 juni 2017

Het Koninklijk Texels Fanfarecorps organiseert een Zomeravondconcert op het Waterplein in de Kikkerstraat in De Cocksdorp. Aanvang: 19.00 uur. De toegang is gratis.
In Het Glazen Paleis (Park De Wezentuin in Den Burg) vindt vanaf 19.30 uur een gevarieerd zomeravondconcert plaats. Gratis toegang.

01 juli 2017

Om 19.15 uur geeft Chr. Muziekvereniging Excelsior een zomeravondconcert in kerkgebouw De Burght aan de Binnenburg in Den Burg. Het orkest o.l.v. Arnold van ’t Ent zal een gevarieerd programma laten horen, waaronder nummers van Marco Borsato, The Beatles, The Lion King en Jesus Christ Superstar. De entree is gratis.
Het Koninklijk Texels Fanfarecorps organiseert een Zomerconcert tegenover Museum Kaap Skil in Oudeschild. Aanvang: 15.00 uur. De toegang is gratis.
Vandaag is het buitenfestival Sommeltjespop. Op het weiland naast De Waal zullen vanaf 13.00 uur diverse landelijk bekende bands een optreden geven. Zie I: www.sommeltjespop.nl.

08 juli 2017

Paal 17 organiseert jaarlijks het grootste dance-event op het strand van Texel. We starten relaxt rond 17.00 uur, zodat je met een drankje in de zon alvast in de stemming komt. Na zonsondergang worden de beats steviger, wordt de lichtshow booming en de line-up indrukwekkend. Landelijke top dj's draaien hun set voor een publiek van 2000 man.

19 augustus 2017

Het jaarlijkse muziekfestival Strenderpop vindt plaats in de muzieknis in Oosterend. Zie I: www.strenderpop.nl.

25 augustus 2017

In De Koog wordt het laatste weekend van het hoogseizoen het Tropical Sea Festival gehouden. Overdag zijn er straatartiesten; ’s avonds live optredens in diverse cafés.

26 augustus 2017

In De Koog wordt het laatste weekend van het hoogseizoen het Tropical Sea Festival gehouden. Overdag zijn er straatartiesten; ’s avonds live optredens in diverse cafés.
| 1 2 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.