Agenda Muziek & uitgaan

26 februari 2017

Tijdens deze eerste editie van Korenslag Texel laten in de Dorpsstraat in De Koog grote en kleine koren uit het hele land zich horen. Met meer dan zeven verschillende muziekgenres is er voor ieder wat wils. De koren zingen onder andere in Eetcafé Sjans, Restaurant Eigeweis, Eetcafé 't Plein, Ribhouse Texel, Café De Jutter en Onder de Pomp. Tussen 14.00 en 18.00 uur. De toegang is gratis.

25 maart 2017

'D.E.K. verzet bergen' is de titel van het voorjaarsconcert van Muziekvereniging D.E.K. Gespeeld worden muziekstukken met als thema 'bergen', in de breedste zin van het woord. Na de pauze neemt het programma een verrassende wending. Om 20.00 uur in Dorpshuis de Waldhoorn (Herenstraat 30, Den Hoorn). Kaarten: € 7,50; kinderen t/m 12 jaar: € 3,25. Verkrijgbaar bij Spar Goënga in Den Hoorn en Nauta Boek in Den Burg.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.