Agenda Muziek & uitgaan

17 december 2019

In het Hoornder kerkje geeft muziekvereniging D.E.K. haar jaarlijks kerstconcert o.l.v. Wendy Prins.Het concert begint om 19.30 uur. De toeogang is gratis. Herkenbare kerstmuziek, soms in een modern jasje, wordt gebracht in de sfeervol aangeklede kerk. Na afloop wordt warme chocolademelk en gluhwein geschonken in de Hoeksteen.

19 december 2019

De koren De Waddenvogels en het Visserskoor geven op donderdag 19 december een kerstconcert in de Zeemanskerk te Oudeschild. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Wel wordt er gecollecteerd ten bate van de Zeemanskerk. In de pauze is er koek en zopie. Het is voor de tweede keer in de historie dat de beide koren dit concert geven. Drie jaar geleden gebeurde het voor het eerst en werd het een groot succes. De kerk was toen feitelijk te klein om alle belangstellenden een behoorlijke plaats te bieden. Wie er niets van wil missen wordt derhalve aanbevolen op tijd te zijn.

21 december 2019

A-capellakoor Close2Christmas zingt o.l.v. Mathieu Vulto in het centrum van Den Burg. Het koor bestaat uit 14 zangers en zangeressen, afkomstig uit heel Nederland. Om 15.00 uur en 15.45 uur treedt het koor op in de Weverstraat bij (of in) de winkel van Marten Classics. Om 16.30 uur treedt het koor op in Dinercafé de Stal, kogerstraat 26.

25 december 2019

Arie Abbenes, voorheen stadsbeiaardier van Utrecht, zal kerstmuziek ten gehore brengen uit Duitsland, Frankrijk en Italië. Verbindende teksten en toelichting worden gesproken door Phili Welten, zodat er een onderhoudend totaalprogramma van één uur geboden kan worden. Aanvang 15.00 uur. Toegang is vrij, maar een blijk van waardering wordt bij de uitgang zeer op prijs gesteld.

26 december 2019

Kerstconcert van Christelijke Muziekvereniging Excelsior onder leiding van Arnold van ’t Ent met medewerking van dubbelkwartet Texels Christelijk Mannenkoor o.l.v. Jan Brouwer. Het concert begint om 12.00 uur. De toegang is gratis.

05 januari 2020

Ga met het Maat Saxophone Quartet mee op reis langs indringende impressies van internationale plaatsen en steden en beleef een droomconcert voor reizigers en mijmeraars. Online-bestellingen: ww.tihms.com/concerten. Voorverkoop: bij de VVV Texel, Nauta Boek en Het Open Boek in Den Burg, vanaf een half uur voor aanvang van het concert bij de Hoornder kerk én bij de rondleidingen in de Hoornder kerk.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.