Agenda Kinderen

25 januari 2017

Om 14.30 uur wordt er in de Texelse bibliotheek voorgelezen. Daarna vertelt Quinten van Katwijk van Ecomare alles over walvissen en laat hij echte walvisbotten zien.
Vanaf 9.00 uur in de Texelse bibliotheek: Het Nationale Voorleesontbijt. Burgemeester Michiel Uitdehaag leest voor uit het bekroonde boek De Kleine Walvis. Peuters en kleuters die bij dit voorleesontbijt aanwezig willen zijn, mogen langskomen. Toegang is gratis.

31 januari 2017

Het Zoldertheater uit Sint Pancras komt met een passende voorstelling voor de kinderen: Op reis met Kleine Walvis. Het grootste deel van de Texelse peuters komt in groepsverband met hun speelzaal of kinderopvang naar de voorstelling in de bibliotheek. Er zijn via I: www.kopgroepbibliotheken.nl nog enkele losse kaartjes te reserveren voor de voorstellingen van 10.00 of 11.00 uur. Toegang: Ä 3,50 per kind (begeleid door 1 volwassene).

01 februari 2017

Eilanddichter Mare van der Mast geeft in de bibliotheek een workshop poŽzie voor kinderen. Mare vertelt over hoe ze gedichten schrijft en over poŽzie in het algemeen, maar de kinderen maken ook zelf armbandjes met stapelgedichten. De workshop is voor kinderen van 7 jaar en ouder en duurt van 14.30 tot 16.00 uur. Entree is gratis en reserveren niet nodig. Bibliotheek Texel, Drijverstraat 7, Den Burg.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.