Agenda Kinderen

22 januari 2020

‘Moppereend’ wordt voorgelezen in de bibliotheek. Dat gebeurt met hulp van het vertelkastje. De aanvang is om 15.00 uur en de toegang is gratis. Na afloop van het voorlezen gaan de kinderen knutselen. Aanmelden is niet nodig.
Tot en met 1 februari is het 10 dagen lang voorleesfeest in Nederland. De Voorleesdagen gaan feestelijk van start om 9.00 uur met een voorleesontbijt in de bibliotheek. Gezellig van een lekker ontbijtje genieten en luisteren naar het bekroonde prentenboek 'Moppereend'. Burgemeester Michiel Uitdehaag komt speciaal naar de bibliotheek om het boek voor te lezen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Deelname is gratis. Aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl.

28 januari 2020

De Wapperkids geven in de bibliotheek een interactieve voorleesvoorstelling voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Deze voorstelling met gebaren en liedjes is opgebouwd rond het bekroonde prentenboek. De voorstelling wordt drie keer gespeeld: om 9.00 uur, 10.00 uur en 11.00 uur. Kaartjes kosten € 2,50 en zijn verkrijgbaar via I: www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van de bibliotheek.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.