Agenda Kinderen

18 oktober 2019

19 oktober 2019

20 oktober 2019

Om 11.00 uur is er een leuke en afwisselende jutterspresentatie over het jutten. De jutters van Flora vertellen hun boeiendste en spannendste verhalen. Maak kennis met de jutterij: wat is jutten? Wanneer ben je jutter en... wat vind je allemaal op het strand? De presentatie is voor jong en oud. Juttersmuseum Flora, Pontweg 141a, De Koog. I: www.juttersflora.nl.

21 oktober 2019

22 oktober 2019

Het is vandaag kinderdag bij Flora met veel extra activiteiten voor de kinderen. Er wordt geschminkt, je kan knutselen met gejutte spulletjes - maak bijvoorbeeld een deurhanger of mobiel - en er zijn kleurplaten. Voor de kinderen is er gratis limonade. Er zijn ook speurtochten door het museum, diverse spelletjes en een leuke speeltuin. Juttersmuseum Flora, Pontweg 141a, De Koog. I: www.juttersflora.nl.
Professor D komt naar de bieb voor een eigentijds sprookje vol goochelarij, magie en humor. De voorstelling wordt gespeeld door Hilbert Geerling, vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen. Hij begon zijn goochelcarrière als ‘normale’ goochelaar, maar ging al snel zijn eigen weg vol verhalen. Een unieke vorm van entertainment, die hem diverse prijzen opleverde. Het optreden begint om 11.00 uur, de toegang is € 3,50. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl. Drijverstraat 7, Den Burg.
We gaan samen met gids Pierre Bonnet ’s avonds in het bos wandelen en het bos beleven als het donker gaat worden. Wat hebben we daarvoor nodig? Nee, vandaag geen zaklamp, alleen je zintuigen. Wat gebeurt en met je ogen en oren als het donker begint te worden? Ruik en voel je dan ook anders? Deze schemerwandeling begint om 18:30 uur bij het BBQ-veld aan de Randweg en het duurt ongeveer een uur. Deze gratis activiteit is voor kinderen van de basisschool, tot 8 jaar onder begeleiding, maar alle ouders/verzorgers zijn welkom. Graag aanmelden via E: texelsenatuurstruners@gmail.com.

23 oktober 2019

| 1 2 3 4 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.