Agenda 31 januari 2017

De jaarvergadering van ANLV De Lieuw Texel wordt gehouden om 20.00 uur in Hotel De Pelikaan. Op het programma: terugblik op 2016, stand van zaken van het agrarisch natuur- en landschapsbeheer op Texel, landschapsprojecten en financiŽn, uitreiking van de Gouden Lieuw 2016 en spreker Alex Datema (voorzitter boerennatuur.nl). Naast leden en donateurs zijn ook andere belangstellenden welkom.
Het Zoldertheater uit Sint Pancras komt met een passende voorstelling voor de kinderen: Op reis met Kleine Walvis. Het grootste deel van de Texelse peuters komt in groepsverband met hun speelzaal of kinderopvang naar de voorstelling in de bibliotheek. Er zijn via I: www.kopgroepbibliotheken.nl nog enkele losse kaartjes te reserveren voor de voorstellingen van 10.00 of 11.00 uur. Toegang: Ä 3,50 per kind (begeleid door 1 volwassene).
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.