Agenda 27 november 2019

Beleef de leukste dag van je leven en ga mee zeehondjes kijken met de TX25. We gaan dagelijks met een kleine groep naar het natuurlijke leefgebied van de zeehonden, waar u ruim de tijd krijgt om de dieren - die gewend zijn aan onze boot - te bekijken en foto's te maken. Duur: ongeveer 1 uur. Vertrek vanuit de haven van Oudeschild. Reserveren via T: 0630829308 of I: www.texelsezeehondentocht.nl.
Galerie Posthuys (Brink 14, De Koog) is t/m 18 december alleen op afspraak geopend: T: 06 - 41 37 88 84. I: www.galerieposthuys.nl.
Sinterklaas komt om 14.30 uur op bezoek in de bibliotheek. Er wordt een mooi Sinterklaasverhaal voorgelezen en er worden natuurlijk Sinterklaasliedjes gezongen. Kinderen mogen verkleed komen als ze dat willen. Ook worden tekeningen en/of briefjes door Sinterklaas in ontvangst genomen en mogen de kinderen met hem op de foto. Kortom, het wordt een gezellige middag. Alle ouders met hun (klein)kinderen zijn welkom. Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.