Agenda 25 december 2017

Op Eerste Kerstdag brengt Christelijke Muziekvereniging Excelsior vanaf 7.00 uur op diverse plaatsen in Oosterend kerstliederen ten gehore.
Beleef de leukste dag van je leven en ga mee zeehondjes kijken met de TX25. We gaan dagelijks met een kleine groep naar het natuurlijke leefgebied van de zeehonden, waar u ruim de tijd krijgt om de dieren - die gewend zijn aan onze boot - te bekijken en foto's te maken. Duur: ongeveer 1 uur. Vertrek vanuit de haven van Oudeschild. Reserveren via T: 0630829308 of I: www.texelsezeehondentocht.nl.
In de Doopsgezinde kerk in Den Burg wordt van 16.00 tot 17.00 uur het kinderkerstfeest gevierd. Alle Texelse kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn hiervoor uitgenodigd. Er worden een kerstverhaal en kerstgedichtjes voorgedragen en er worden veel bekende kerstliedjes gezongen. Voor alle kinderen die aanwezig zijn, ligt er een kleinigheidje onder de kerstboom.
Kerstconcert Arie Abbenes op het Orgel van de Hoornder Kerk. Kerstmuziek uit Duitsland, Frankrijk, Engeland en Spanje. Aanvang: 15.00 uur. Toegang gratis.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.