Agenda 25 november 2018

Vandaag organiseert de MAB de Sinterklaasrit. Inschrijven kan vanaf 13.30 uur bij Schietsportvereniging Texel aan de Emmalaan. De start is om 14.00 uur. Tijdens de rit moeten de verstopte mijters en klompen worden geteld. Onderweg controleren de Pieten de gereden tijd en Sinterklaas verwelkomt de finishende deelnemers bij 't Skiltje in Oudeschild. Deelname kost € 7,-.
Loop samen met de boswachter door De Slufter. Aanvang: 11.00 uur. Kaartjes via Ecomare.
Met een kleine groep naar de zeehonden voor de kust van Texel met de sfeer van een privé-tocht. ‘Het Sop’ vaart naar de zandbanken waar de zeehondenpopulatie zich bevindt. Door de beperkte grootte van de snelle offshoreboot durven de zeehonden dichtbij te komen. 100% garantie. De 1,5 uur durende tocht vertrekt dagelijks vanuit haven Oudeschild. Reserveren via T: 06-20920594. I: www.zeehondentexel.nl.
BirdingTexel organiseert een twee uur durende excursie door een uniek natuurgebied. U maakt kans op het zien van vele fraaie vogelsoorten. Vertrektijd: 9.00 uur vanaf de parkeerplaats van Café Restaurant ‘De Slufter’ aan de Slufterweg. Kosten: € 15,- p.p. Beperkt aantal deelnemers. Boeken op I: www.birdingtexel.com.
Nieuwsgierig naar het gedrag en de lichaamstaal van uw hond? Neem deel aan de roedelwandeling o.l.v. hondengedragstherapeut Jos Oosting en al uw vragen worden beantwoord. De wandeling start om 11.00 uur bij het parkeerterrein van paal 17. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Info op www.honden-coach.nl.
| 1 2 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.