Agenda 25 augustus 2018

Vandaag vindt de 8e editie van het vertelfestival 'Verhalen in de Wind' plaats. In 7 Waalder huiskamers zal een verteller aanwezig zijn die de bezoekers een spannend, ontroerend of komisch verhaal van ongeveer een half uur zal vertellen. Daarna wisselen de bezoekers van huis. Zo worden in de loop van de middag 3 vertellers bezocht. In de loop van de avond zullen alle vertellers in het dorpshuis nog een verhaal vertellen. Info en tickets via I: www.verhalenindewind.wordpress.com of bij Bert Kooijman, Hogereind 4 in De Waal.
IJsboerderij Labora is elke dag geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Ambachtelijk gemaakt schepijs. Kom kijken hoe de koeien worden gemolken met een melkrobot. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen en het grote springkussen. Hollandseweg 2 (afslag 32), De Cocksdorp. Zie I: www.ijsboerderijlabora.nl.
Manege Elzenhof is dagelijks geopend voor bosritten (€ 18,- per uur) en strandritten (2 uur, € 36,-; voor gevorderde ruiters), pony aan de hand en rijlessen voor jong en oud. Bosrandweg 252, De Koog. Reserveren via T: (0222) 317469/315923.
| 1 2 3 4 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.