Agenda 25 maart 2018

Om 2.00 uur 's nachts, in de nacht van zaterdag op zondag, gaat de zomertijd in. De klok gaat 1 uur vooruit.
Om 13.00 in de kerk van Den Hoorn: 'Maartse Viooltjes' zingen een gevarieerd repertoire voor vrouwenkoor, met religieuze en wereldlijke koorwerken van o.a. Grieg, Rheinberger, Bortnianski, Whitacre en Chilcott. O.l.v. Annemiek van der Niet, m.m.v. Arie Abbeness op het orgel. Gratis entree, achteraf een vrijwillige bijdrage.
Elke zondag om 10.30 uur: Rondje Opduin. Begin de dag met een fikse wandeling. Onze huisgids vertelt over natuur en cultuur van Texel. De wandeling in de omgeving van Opduin duurt ongeveer 1,5 uur (dus trek wandelschoenen aan). Honden zijn welkom. Bij regen gaat de wandeling niet door. Kosten: Ä 5,- per volwassene en Ä 2,50 per kind tot 12 jaar. Aanmelden via T: (0222) 317445.
Elke zondag om 13.30 uur: Rondje Hoge Berg. Dit rondje begint bij de begraafplaats van de GeorgiŽrs. De route loopt over de Hoge Berg, langs schapen, waterkolken, tuunwallen en andere cultureel historische elementen van het oude land van Texel. Onderweg proeft u de heerlijke schapenkaas (met een kop koffie) van kaasboerderij de Waddel. Kosten: Ä 10,- per volwassene en Ä 5,- per kind tot 12 jr. Aanmelden kan via T: (0222) 317445.
Een culinaire drank- en spijswandeling langs smaakvolle combinaties. Genieten, gezelligheid, verwondering en een uniek decor: dat zijn de ingrediŽnten van de Amusetour. Van 12.00 tot 17.00 uur. Kaarten en info via I: www.amusetour.nl.
Loop samen met de boswachter door De Slufter. Aanvang: 11.00 uur. Kaartjes via Ecomare.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.