Agenda 20 december 2019

Beleef de leukste dag van je leven en ga mee zeehondjes kijken met de TX25. We gaan dagelijks met een kleine groep naar het natuurlijke leefgebied van de zeehonden, waar u ruim de tijd krijgt om de dieren - die gewend zijn aan onze boot - te bekijken en foto's te maken. Duur: ongeveer 1 uur. Vertrek vanuit de haven van Oudeschild. Reserveren via T: 0630829308 of I: www.texelsezeehondentocht.nl.
De expositie Lichtsculpturen van Lubbo de Graaf is elke vrijdagavond te zien in de Hoornder kerk t/m 17 jan. 2020. Open: 18.00 21.00 uur. Vrije toegang.
Om 20.00 uur in de R.K. kerk in Den Burg wordt er Koor- en samenzang ten gehore gebracht. Met optredens van: The Singers of the Lord en Vrouwenkoor Allegro onder leiding van Nelleke Schreur-Visser, pianisten Karen Haasdijk en Elisabeth Waverijn, sopraan Lauri Brons, violiste Marlies Uithoven en het Texels Blazersensemble tevens onder leiding van Nelleke Schreur-Visser.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.