Agenda 19 december 2017

The Singers of the Lord organiseert o.l.v. Nelleke Schreur-Visser de jaarlijkse Volkskerstzan, m.m.v. Karen Haasdijk (piano) en Marlies Uithoven, Dameskoor - o.l.v. Paul Bakker - en het Texels Blazersensemble. De Volkskerstzang vindt plaats in de R.K. Kerk te Den Burg om 20.00 uur. De toegang is vrij.
Van 10.00 tot 12.00 is er in De Buureton (Beatrixlaan 43) een door Texels Welzijn georganiseerde koffie-inloopochtend speciaal voor Texelse senioren. Aanmelden is niet nodig. Info via T: (0222) 312696.
Voor iedereen die van tafeltennis houdt is er de mogelijkheid om van 20.00 tot 21.30 uur te spelen in dorpshuis 'De Hof', Nikadel 17 in De Koog. Min. leeftijd 13 jaar. Deelname € 3,- per avond; eigen batje gewenst. Info via Dienus, T: (0222)312749 of André, T: 0653697375.
Nieuwsgierig naar het gedrag en de lichaamstaal van uw hond? Neem deel aan de roedelwandeling o.l.v. hondengedragstherapeut Jos Oosting en al uw vragen worden beantwoord. De wandeling start om 13.30 uur bij het parkeerterrein van paal 17. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Info op www.honden-coach.nl.
Beleef de leukste dag van je leven en ga mee zeehondjes kijken met de TX25. We gaan dagelijks met een kleine groep naar het natuurlijke leefgebied van de zeehonden, waar u ruim de tijd krijgt om de dieren - die gewend zijn aan onze boot - te bekijken en foto's te maken. Duur: ongeveer 1 uur. Vertrek vanuit de haven van Oudeschild. Reserveren via T: 0630829308 of I: www.texelsezeehondentocht.nl.
In het Hoornder kerkje geeft muziekvereniging D.E.K. o.l.v. Wendy Prins een Kerstconcert met als gast soliste Jolanda van Tunen. Herkenbare kerstliederen, soms in een modern jasje, worden gebracht in een mooie, sfeervolle kerk. Na afloop wordt er glühwein en warme chocolademelk geschonken in de Hoeksteen. Aanvang: 20.00 uur. Gratis toegang.
Vandaag komt Texel in actie om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Dit jaar wordt er met de actie aandacht gevraagd voor de hereniging van kinderen en ouders in ramp- en conflictgebieden. Centrale plek is van 10.00-18.00 uur het Glazen Paleis in de Wezentuin in Den Burg. Daar is muziek, het Rode Kruis plaatst een tent en schenkt o.a. warme chocolademelk. Om 18.00 uur verplaatsen de festiviteiten zich naar het Eierlandsche Huis. Texel heeft een eigen actiepagina waar gedoneerd kan worden: kominactie.3fm.nl/actie/heel-texel-in-actie. Kijk ook op Facebook: Heel Texel in actie SR17.
Kinderen en leerkrachten van de Jac. P. Thijsseschool gaan vandaag langs de deuren om zakjes met kerstkransjes van Bakker Timmer te verkopen. De opbrengst is bestemd voor 3FM Serious Request. Dit jaar vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor de hereniging van kinderen en ouders in ramp- en conflictgebieden. Texel heeft een eigen actiepagina waar gedoneerd kan worden: kominactie.3fm.nl/actie/heel-texel-in-actie. Kijk ook op Facebook: Heel Texel in actie SR17.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.