Agenda 18 december 2018

Voor iedereen die van tafeltennis houdt is er de mogelijkheid om van 20.00 tot 21.30 uur te spelen in dorpshuis 'De Hof', Nikadel 17 in De Koog. Deelname € 2,50 per avond. Info via Team Sport Texel (T: 0222-322815).
Joris’ Kerstboom staat tot het einde van het jaar bij vele bibliotheken in het land, waaronder die van Texel. Gebaseerd op het televisieprogramma Joris’ Kerstboom, waarin presentator Joris Linssen bijzondere ontmoetingen heeft bij een kerstboom. Mensen komen langs, schrijven een wens of versieren een kaartje of kerstbal. Vervolgens zoeken ze een plekje in de boom. Het ophangen van de kerstballen, foto's en kaartjes leidt vaak tot mooie gesprekken. In de Texelse bibliotheek kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.
Kunstenaarsvereniging ZOUT houdt de jaarlijkse winter-expositie in het KunstLokaal in de Kinderboerderij in Den Burg, Paelwerck 9 (parkeren aan de Abbewaal, richting Gamma). 40 leden van Zout laten nieuw werk zien van verschillende disciplines. De expositie is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is de expositie gesloten. Zie I: www.zouttexel.nl.
Om 20.00 uur organiseert The Singers of the Lord o.l.v. Nelleke Schreur-Visser haar jaarlijkse Kerstzangavond in de R.K. Joh. de Doperkerk in Den Burg. M.m.v. Karen Haasdijk (piano), Texels Christelijk Mannenkoor o.l.v. Jan Beijert en het Texels Blazersensemble samengesteld uit leden van Excelsior, KTF, DEK en Seniorenorkest. De toegang is vrij.
Het definitieve ontwerp van het plan ‘Kop van Zuid’ wordt gepresenteerd. Kop van Zuid is het project waarmee de uitstraling van de Dorpsstraat, Nikadel en Brink in De Koog wordt verbeterd en is een belangrijk onderdeel van Planet De Koog. U bent van harte welkom tijdens de inloopbijeenkomst van 19.30-22.00 uur in Grand Hotel Opduin, Ruijslaan 22 in De Koog. Het definitieve ontwerp, de planning en mogelijke hinder tijdens de uitvoering komen aan de orde.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.