Agenda 17 oktober 2018

Keramische objecten van Kerstin Edelmann zijn nog tot eind oktober te zien in de sfeervolle beeldentuin van De Eiland Galerij. Kerstin maakt handgevormde vrouwfiguren, schelp- en stromingsvormen, boomharten en symboolstenen. Haar - steengoed gestookte - werk is geschikt voor opstelling binnen en buiten. De Eiland Galerij, Postweg 72 in Zuid Eierland, is geopend van woensdag t/m zondag van 10.30 tot 17.00 uur. I: www.eilandgalerij.nl.
Team Sportservice Texel en AV Texel organiseren vandaag de Scholierenveldloop van 1000 meter. De eerste start is om 15.15 uur. Deelnemers kunnen zich inschrijven middels de opgavebriefjes die ze gekregen hebben op school. Er zijn diverse categorieŽn. De loop vindt plaats op de atletiekbaan op sportpark Zuid in Den Burg. Voor alle deelnemers is er een herinnering, daarnaast is er voor de eerste 3 die over de finish komen een prijs.
| 1 2 3 4 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.