Agenda 17 februari 2018

Eigen werk van Texelse kunstenaar Daan van Loenhout te zien op Genteweg 1, Oosterend. Workshops, schildervakantie en (privé)schilderles voor alle leeftijden. Actuele data via I: www.daanvanloenhout.nl of T: 0619197840.
Hele dag: knutselen en kleuren in het Museumcafé. Kaap Skil, Heemskerckstraat 9, Oudeschild. Zie I: www.kaapskil.nl.
Jaarlijks zal in een andere dorpskern een Cultuurnacht Texel georganiseerd worden. In 2018 is Oudeschild gastheer en speelt de Cultuurnacht zich af bij Museum Kaap Skil en aangrenzende ondernemers, waar een gezellig festivalterrein verrijst. Het evenement wordt om 20.00 uur geopend door burgemeester Uitdehaag en zal, o.l.v. de culturele Nachtburgemeester, duren tot 1.00 uur. Het programma en tijdschema zijn te vinden op I: www.cultuurnachttexel.nl en op FB: /CultuurnachtTexel.
Lied- en tekstschrijver, pianist en componist Jan Marten de Vries voert zijn 'Kreuzweg' uit in De Poort aan de Elemert. Er klinken bekende en nieuw gecomponeerde koralen. Bij de veertien staties schreef De Vries nieuwe poëzie, waarmee elke statie kort wordt ingeleid. Het werk wordt uitgevoerd op piano. Het concert begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk, al is er een collecte bij de uitgang.
Tussen 14.00 en 16.00 uur tulpen kijken en verkoop in de tunnelkas bij Fa. PJ. Uitgeest & Zn. T: 06-53516201. Maaikeduinweg 10, De Koog.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.