Agenda 16 maart 2019

Deze middag wordt georganiseerd door de Dialectgroep van de Historische Vereniging Texel i.s.m. Dialecten In Noord-Holland. De volgende dialecten zijn uitgenodigd: Blaricums, Egmonds (Derps), Huizers, Markers, Volendams, Westfries, Wierings, Zaans en Tessels. Marcel Plaatsman verzorgt een lezing: Overeenkomsten Tessels met andere dialecten? De middag begint om 13.20 uur en duurt tot 17.00 uur. Kaarten kosten € 7,50, incl. consumptie.
In de langst bestaande tentoonstellingsruimte voor kunst op Texel kunt u kijken naar schilderijen van Niek Welboren en keramische objecten van Kerstin Edelmann. Hun werk is geļnspireerd op de elementen die het eiland omringen: wolken, wind en water. De Eiland Galerij is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur, Postweg 72, Zuid Eierland. T: (0222) 311214. I: www.eilandgalerij.nl.
| 1 2 3 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.