Agenda 13 oktober 2018

De MAB-club houdt de jaarlijkse Snertrit. De inschrijving is dit keer niet op het Wezenland maar bij Schietsportvereniging Texel (Emmalaan 65, Den Burg). De start is vanaf 20.00 uur. De Snertrit wordt uitgezet door Leon Daalder en Erwin Witte. Deelname kost € 7,- en de snert worden beschikbaar gesteld door de Pelikaan.
Alweer voor de 33e maal wordt het Dutch Birding Vogelweekend georganiseerd, door het Vogelinformatiecentrum en Dutch Birding. Doel van het weekend is zoveel mogelijk (zeldzame) vogels te spotten. Overdag kan men vogels kijken op diverse excursies en 's avonds zijn er lezingen. Meer info op I: www.vogelinformatiecentrum.nl.
Dit weekend vindt in Den Burg het Texel Blues Festival plaats. In diverse cafés in het grootste dorp van het eiland is livemuziek van bekende en minder bekende artiesten uit de blueswereld te beluisteren. Zie I: www.texelblues.nl.
Christelijke Muziekvereniging Excelsior geeft om 20.00 uur een concert in de Burghtkerk in Den Burg. Excelsior bestond op 26 september j.l. 110 jaar. Medewerking wordt verleend door het Texels Christelijk Mannenkoor. De entree is gratis; na afloop zal er een vrijwillige bijdrage worden gevraagd. Er is een pauze met koffie/thee.
In Museum Waelstee in De Waal neem je een kijkje in de geschiedenis van Texel. Geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zon- en feestdagen van 13.30 tot 17.00 uur. Maandag gesloten. Hogereind 6, De Waal. I: www.cultuurmuseumtexel.nl.
Het Koninklijk Texels Fanfarecorps geeft een buitenoptreden in Oudeschild. Het orkest neemt plaats tegenover museum Kaap Skil aan de Heemskerckstraat. Aanvang: 13.30 uur.
Kom tot en met 27 oktober aardbeien, tomaten en bloemen plukken. Door de zonnige herfst is er nog genoeg! Dit is ook het moment om uw wintervoorraad jam en limonadesiroop aan te leggen. Geopend op maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur. Middellandseweg 4, Oudeschild. Entree en parkeren zijn gratis.
| 1 2 3 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.