Agenda 13 januari 2018

Eigen werk van Texelse kunstenaar Daan van Loenhout te zien op Genteweg 1, Oosterend. Workshops, schildervakantie en (privé)schilderles voor alle leeftijden. Actuele data via I: www.daanvanloenhout.nl of T: 0619197840.
Vandaag organiseert MAB Club Texel de Nieuwjaarsrit. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur bij Schoenmaker aan het Wezenland in Den Burg. Start vanaf 20.00 uur. De rit wordt uitgezet door Anne de Vries en de prijzen zijn beschikbaar gesteld door De Compagnie. Deelname kost € 7,-.
Het Koninklijk Texels Fanfarecorps start het nieuwe jaar met een concert in de Burghtkerk aan de Binnenburg in Den Burg. KTF zal een gevarieerd programma ten gehore brengen, o.l.v. dirigent Wendy Prins. Ook de jeugd zal een aandeel hebben. Toegang is gratis. Aanvang: 14.30 uur.
Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee en Texel. Open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang: € 4,50. Info: www.vuurtorentexel.nl.
Om 20.30 uur in De Toegift@Klif 12 in Den Hoorn: Speelman en Speelman met 'Het moet eruit'. Een jubileumvoorstelling waarin niets onbesproken blijft. De behoefte is groot: ze houden niets meer in en kroppen niets meer op. Er is niets meer wat ze tegenhoudt. Het moet er gewoon allemaal uit! Entree: € 16,-. I: www.detoegift.com.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.