Agenda 12 november 2017

Tussen 9.00 en 13.00 uur vindt de jaarlijkse Zwarte Markt in Manege Akenburg plaats (Akenbuurt 20, Den Burg). Entree: € 1,-.
Van 14.00 tot 16.00 uur organiseert het Texelfonds voor de vijfde keer een verhalenmiddag in De Buureton. Vandaag wordt bekendgemaakt wie de drie schrijvers zijn die een cheque van € 100,- overhandigd krijgen, die zij mogen schenken aan een Texels goed doel. Reserveren is noodzakelijk. Gratis entreekaarten zijn verkrijgbaar bij De Buureton, boekwinkel Het Open Boek en de bibliotheek. Inloop met koffie vanaf 13.45 uur. Muziek: Just4fun, Artex muziekensemble. Zie I: www.texelfonds.nl en www.texelfondspodium.nl.
Nieuwsgierig naar het gedrag en de lichaamstaal van uw hond? Neem deel aan de roedelwandeling o.l.v. hondengedragstherapeut Jos Oosting en al uw vragen worden beantwoord. De wandeling start om 11.00 uur bij het parkeerterrein van paal 17. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Info op www.honden-coach.nl.
Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee en Texel. Open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang: € 4,50. Info: www.vuurtorentexel.nl.
| 1 2 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.