Agenda 11 november 2017

Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee en Texel. Open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang: 4,50. Info: www.vuurtorentexel.nl.
Beleef de leukste dag van je leven en ga mee zeehondjes kijken met de TX25. We gaan dagelijks met een kleine groep naar het natuurlijke leefgebied van de zeehonden, waar u ruim de tijd krijgt om de dieren - die gewend zijn aan onze boot - te bekijken en foto's te maken. Duur: ongeveer 1 uur. Vertrek vanuit de haven van Oudeschild. Reserveren via T: 0630829308 of I: www.texelsezeehondentocht.nl.
Vandaag wordt Sint-Maarten gevierd. Kinderen gaan in alle dorpen vanaf zonsondergang zingend langs de deuren met zelfgemaakte lampions om lekkers op te halen.
Vogelwerkgroep Texe(VWG) organiseert een 2,5 uur durende vogelexcursie naar de Mokbaai en Hors. Start: parkeerterreintje bij de Horsmeertjes langs de Mokweg. De excursie wordt begeleid door Giel Witte. Aanvang: 9.30 uur. Voor leden van de VWG is de excursie gratis, niet-leden betalen 5,-.
Carl van Dijk (duiker en schrijver van het boek 'De schatten van het Schervenwrak) signeert vanaf 14.00 uur bij Nauta Boek. Parkstraat 38, Den Burg.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.