Agenda 11 oktober 2017

De Maartenskerk in Oosterend is t/m 27 oktober open voor bezichtiging op dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur.
Wandeling over het wad en door de kreken van De Schorren. Aanvang: 9.30 uur. Kaartjes bij Ecomare of via www.ecomare.nl.
Activiteiten in Kaap Skil van 13.30 tot 16.00 uur: de molenaars zijn aan het werk; de bakkersvrouw kent alle dorpsroddels; demonstratie nettenboeten; kom kijken bij de scheepsmodelbouwer. Kaap Skil, Heemskerckstraat 9, Oudeschild.
In de bieb in de Drijverstraat in Den Burg is er een spannende ‘doemiddag’. Kinderen kunnen hun eigen griezels maken en er is een leuke quiz. De middag begint om 14.30 uur en is gratis te bezoeken.
Van 6 t/m 12 oktober in Kunsthal Zout: de cursisten van Paulien Valk ('Bij de Pomp') exposeren hun werk. Ook Paulien Valk zelf toont recent werk. Kunsthal Zout, Schilderweg 194, Den Burg. Dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
In de aanloop naar de 'Nacht van de Nacht' op 28 oktober organiseert het IVN een aantal nachtwandelingen op bijzondere locaties. Deelname is gratis. Om 19.30 uur start een wandeling door de Westerduinen, vanaf de het Vogelwachtershuisje aan de Westerweg.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.