Agenda 10 september 2017

Bourgondirs en gastronomen kunnen drie dagen lang hun hart ophalen tijdens Texel Culinair. Chefs van Texelse restaurants bereiden culinaire verrassingen in de Dorpsstraat in De Koog. Zie I: www.texelculinair.nl.
Vandaag organiseert MAB Club Texel de Aardbeienrit. Inschrijven voor deze puzzelrit kan vanaf 13.30 uur bij Schoenmaker aan het Wezenland 6 in Den Burg. De start is vanaf 14.00 uur. De rit wordt uitgezet door Aris van der Vis en de prijzen zijn beschikbaar gesteld door de Zelfpluktuin. Deelname kost 7,-.
Robbentocht over de noordelijke Waddenzee met 'De Vriendschap'. Vertrek: 13.30 uur van steiger Paal 33. Info en kaartjes: De Noorman, aan de Volharding, De Cocksdorp. Reserveer via I: www.waddenveer.nl. T: (0222) 316451.
Vandaag wordt de ronde van De Cocksdorp verreden, de laatste wielerronde van het seizoen. Met o.a: dikke bandenrace voor de jeugd, wielerwedstrijd jeugd, wielerwedstrijd recreanten, en wielerwedstrijd wedstrijdrijders. Vanaf 14.00 uur in de Kikkertstraat. Prijsuitreiking om 17.15 uur op het plein.
Klif ART laat t/m 24 september werk van diverse kunstenaars zien met als onderwerp: Zomers genoegen. Een lichtvoetige expositie met gevarieerd werk. Ook te zien: fraaie bronzen van Loet van Veen, mooi keramiek, Murano glas van diverse glasmeesters en Afrikaanse kunst van diverse volkeren! Klif 27, Den Hoorn. T: (0222) 319618. I: www.klifart.nl. Open op donderdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur.
Tot 7 oktober exposeert kunstenaar Willem Broens nieuw en ouder werk in de serre van De Twaalf Balcken in Den Burg. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het caf in de Weverstraat.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.