Agenda 9 maart 2018

Dit themaconcert van Christelijke Muziekvereniging Excelsior staat in het teken van 110 jaar orkest en 60 jaar malletband. Aan dit concert werken 60 leden en zeker 20 vrijwilligers mee. Medewerkers aan dit concert: Jaap Dros, Eline Jongejan, Kjell Werkman en Henk Vroom. Aanvang: 19.30 uur in De Bijenkorf, ingang Mulderstraat. Zaal open om 19.00 uur.
U bent welkom op de Kledingmarkt in de Schakel aan de Binnenburg in Den Burg, van 10.00 tot 17.00 uur, voor het uitzoeken van kleding en voor een kopje koffie met wat lekkers. Er is een verloting en ook de kinderen kunnen zich vermaken, voor hen is er een grabbelton en limonade. Vrijwilligers van de stichting Hulp Oost Europa Texel zijn aanwezig om over hun werk te vertellen. De opbrengst van de Kledingmarkt is voor kinderen in MoldaviŽ en RoemeniŽ.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.