Agenda 9 februari 2018

In dorpshuis De Hof in De Koog zijn van 2 t/m 11 februari de jaarlijkse Texelse Biljartkampioenschappen. Tijdens de 30e editie wordt gestreden in drie disciplines: bandstoten, libre en driebanden. Vanwege het jubileum zal tweevoudig Nederlands kampioen kunststoten Martin van Rhee op zondagavond 4 februari een demonstratie geven.
Eigen werk van Texelse kunstenaar Daan van Loenhout te zien op Genteweg 1, Oosterend. Workshops, schildervakantie en (privé)schilderles voor alle leeftijden. Actuele data via I: www.daanvanloenhout.nl of T: 0619197840.
De aanvang van de drive is om 20.00 uur in dorpshuis ‘t Skiltje in Oudeschild. Entree: € 4,- per koppel. De prijzenpot van de drive en de prijzen van de verloting bestaat onder andere uit gerookte en verse vis. De opbrengst van de drive en de verloting is bestemd voor een goed doel.
In De Toegift@Klif 12 begint om 20.00 uur een afwisselende avond: Texel Spreekt. De avond wordt georganiseerd door het Texelfondspodium en heeft als rode draad de kwaliteit van leven op Texel. Tien sprekers zijn gevraagd om in zeven minuten te vertellen over hun passie, bezigheden of droom, uiteraard in relatie tot de toekomst van het eiland. Inloop vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelding via I: www.texelfonds.nl.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.