Agenda 8 maart 2018

U bent welkom op de Kledingmarkt in de Schakel aan de Binnenburg in Den Burg, van 10.00 tot 17.00 uur, voor het uitzoeken van kleding en voor een kopje koffie met wat lekkers. Er is een verloting en ook de kinderen kunnen zich vermaken, voor hen is er een grabbelton en limonade. Vrijwilligers van de stichting Hulp Oost Europa Texel zijn aanwezig om over hun werk te vertellen. De opbrengst van de Kledingmarkt is voor kinderen in MoldaviŽ en RoemeniŽ.
Vanaf 19.30 uur: sterren kijken bij Volkssterrenwacht 'de Jager' bij Ecomare. Er is aandacht voor de maan, meteoren, sterrenstelsels, sterhopen, nevels en wellicht diverse planeten. Alleen bij helder weer. Bij bewolkt weer een planetariumvoorstelling. Toegang: Ä 2,-, donateurs en OSG-leerlingen gratis. Voor deelname vanaf 18.00 uur bellen naar T: 0653340063 of kijk op I: www.oriontexel.nl.
Dit Duitstalige programma is gericht op kinderen van 8 t/m 12 jaar die alles te weten willen komen over het leven van de zeehond. Aanvang: 10.30 uur. Kaartjes via Ecomare.
Om 20.30 uur in De Toegift @ Klif 12 in Den Hoorn: George van Houts met 'Kom Plot'. SamenzweringstheorieŽn, het wereldwijde web wemelt ervan. Maar wat als het-tot-samenzweringstheorie-verklaren-van-alles-wat-buiten-de-officiŽle-lezing-der-dingen-valt nu eens zelf een samenzwering is? Entree: Ä 17,-. I: www.klif12.nl.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.