Agenda 5 januari 2018

De gemeente houdt een Nieuwjaarsbijeenkomst voor inwoners, relaties en samenwerkingspartners. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis.
Eigen werk van Texelse kunstenaar Daan van Loenhout te zien op Genteweg 1, Oosterend. Workshops, schildervakantie en (privé)schilderles voor alle leeftijden. Actuele data via I: www.daanvanloenhout.nl of T: 0619197840.
De buurtsportcoaches organiseren i.s.m. Vakantiepark De Krim Discozwemmen op Vakantiepark De Krim. Tussen 19.00-22.00 uur kan de jeugd van de OSG zwemmend het nieuwe jaar in gaan. Er is een DJ en ook is er een cocktailbar aanwezig, waar je alcoholvrije cocktails kunt bestellen. L!M!TS zal ook aanwezig zijn met een leuke goodiebag. Een entreekaartje kost € 6,-. Je kunt je ticket bestellen via www.krim.nl/zwembad met de volgende code: DISCOZEMMEN.
Om 20.00 uur in 'De Hoeksteen' in Den Hoorn: een lezing over het Johannes Evangelie n.a.v. de expositie ‘In den beginne…’. Ds. Co Boon, voorganger van de Hervormde kerk op Texel, zoekt in deze lezing naar de samenhang tussen de schilderijen, het Johannes Evangelie en Herman Smiths teksten uit zijn boek 'Een al te open huis' over het weer leren spreken. Co is een boeiend spreker en Herman licht met ernst en humor zijn schilderijen toe.
Hele dag: knutsel- en tekenactiviteiten in het Museumcafé. 13.30 uur: stoere en sterke juttersverhalen. 13.30-16.00 uur: de smid stookt het vuur op in de smederij en smeedt het ijzer als het heet is. Kaap Skil, Heemskerckstraat 9, Oudeschild.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.