Agenda 3 februari 2018

In dorpshuis De Hof in De Koog zijn van 2 t/m 11 februari de jaarlijkse Texelse Biljartkampioenschappen. Tijdens de 30e editie wordt gestreden in drie disciplines: bandstoten, libre en driebanden. Vanwege het jubileum zal tweevoudig Nederlands kampioen kunststoten Martin van Rhee op zondagavond 4 februari een demonstratie geven.
Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee en Texel. Open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang: € 4,50. Info: www.vuurtorentexel.nl.
Eigen werk van Texelse kunstenaar Daan van Loenhout te zien op Genteweg 1, Oosterend. Workshops, schildervakantie en (privé)schilderles voor alle leeftijden. Actuele data via I: www.daanvanloenhout.nl of T: 0619197840.
Het bestuur van Oosterend Present maakt vanavond de plannen bekend voor Oosterend Present dat komende zomer plaatsvindt van 26 t/m 28 juli. Na afloop van de presentatie kunnen de bewoners zich aanmelden voor deelname aan het historisch spel of als vrijwilliger voor verschillende activiteiten. Om 20.00 uur in dorpshuis de Bijenkorf. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.
Stichting Tesselhuus Benefiet organiseert een benefiet-event voor het 35-jarig bestaan van het Tesselhuus. Een Diner Spectacle op zaterdagavond en een feestelijk Jubileumontbijt op zondagochtend, in Boutique Hotel Texel, Postweg 134. Het doel is geld ophalen om ook in 2018 weer vakantieweken te organiseren voor mensen die dat hard nodig hebben. Aanmelden kan tot vrijdag 2 februari op I: www.tesselhuusbenefiet.nl.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.