Agenda Cultuur

24 februari 2017

Beeldend kunstenaar Roel Brakenhoff toont zijn Texelse schilderijen op twee locaties. Hij exposeert permanent bij Nauta Boek, Parkstraat 38 in Den Burg. Geopend van maandag t/m zaterdag. Ook is zijn werk dagelijks te bezichtigen in Strandpaviljoen Faro2 bij de vuurtoren. Voor info en/of afspraak T: 06-20628159 en I: www.roelbrakenhoff.nl.
Eigen werk van Texelse kunstenaar Daan van Loenhout te zien op Genteweg 1, Oosterend. Workshops, schildervakantie en (privé)schilderles voor alle leeftijden. Actuele data via I: www.daanvanloenhout.nl of T: 0619197840.
Doorlopende wisselende expositie met authentieke schilderijen van de Texelse kunstenares Angelina Stiehl. Tevens verkoop in haar winkel/atelier van foto's, kaarten en handbeschilderde Texelkunst souvenirs. Laagwaalderweg 37, De Waal. Geopend van 10.00 tot 16.00 uur op maandag t/m zaterdag (zon- en feestdagen gesloten). Zie I: www.texelkunst.nl.
In Oudeschild is de gratis, interactieve tentoonstelling ‘Leven van de vis’ te zien. Op de bovenverdieping van viswinkel De Oude Vismarkt wacht de bezoeker een introductie in de moderne visserij. De expositie volgt de dagen van een visser. Bij vrijwel alle onderdelen moet de bezoeker zelf in actie komen. De Oude Vismarkt is open van ma t/m za van 8.30-18.00 uur.
Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee en Texel. Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang: € 4,50. Zie I: www.vuurtorentexel.nl.
In Galerie Posthuys zijn nieuwe werken te zien van twee kunstenaars uit Overijssel: Lenneke Saraber (linoleumdrukken, etsen en 'kleurcadeaus') en Edith Madou (keramiek). Beide tentoonstellingen zijn te zien t/m zondag 19 maart. Openingstijden: woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Galerie Posthuys, Brink 14, De Koog.
In Galerie De Hollebol, Parkstraat 32 in Den Burg, exposeren de volgende kunstenaars: Simon Smit (fotografie), Angelina Stiehl (Texelkunst), Ingmar Moerbeek en Cecile de Boer. De galerie kunt u betreden via Public Grill. Elke dag geopend, ook tijdens uw diner bij Public Grill.
| 1 2 3 4 5 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.