Agenda overzicht (alle categorieën)

21 oktober 2018

Nieuwsgierig naar het gedrag en de lichaamstaal van uw hond? Neem deel aan de roedelwandeling o.l.v. hondengedragstherapeut Jos Oosting en al uw vragen worden beantwoord. De wandeling start om 11.00 uur bij het parkeerterrein van paal 17. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Info op www.honden-coach.nl.
Keramische objecten van Kerstin Edelmann zijn nog tot eind oktober te zien in de sfeervolle beeldentuin van De Eiland Galerij. Kerstin maakt handgevormde vrouwfiguren, schelp- en stromingsvormen, boomharten en symboolstenen. Haar - steengoed gestookte - werk is geschikt voor opstelling binnen en buiten. De Eiland Galerij, Postweg 72 in Zuid Eierland, is geopend van woensdag t/m zondag van 10.30 tot 17.00 uur. I: www.eilandgalerij.nl.
BirdingTexel organiseert een twee uur durende excursie door een uniek natuurgebied. U maakt kans op het zien van vele fraaie vogelsoorten. Vertrektijd: 9.00 uur vanaf de parkeerplaats van Café Restaurant ‘De Slufter’ aan de Slufterweg. Kosten: € 15,- p.p. Beperkt aantal deelnemers. Boeken op I: www.birdingtexel.com.
Atletiek Vereniging Texel organiseert de 1e Turfveldcrossloop van dit seizoen. Er is een langere afstand dan de komende 7 crossen: er is een ronde van 5100 meter uitgezet die 1, 2 of 3 keer gelopen kan worden. Voor de jeugd t/m 12 jaar is een ronde van 1000 meter te lopen. Inschrijven kan vanaf 10.15 uur bij Boskiosk 't Turfveld (Nattevlakweg 2). De jeugd t/m 12 jaar start om 11.00 uur; de senioren om 11.20 uur. Info via Rita Dogger, T: (0222) 313387.
Vandaag is er een herfstmarkt in De Waal. Er wordt natuurlijk uitgegaan van mooi herfstweer, maar bij slecht weer vindt de markt plaats in het dorpshuis de Wielewaal. Waar: Hogereind en Vermaningspad, De Waal. Van 11.00 tot 15.00 uur.
| 1 2 3 4 5 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.